Vilken fantastisk födelsedag

Hej, först och främst vill jag tacka för alla fina gratulationer, ni har bombat mig hela dagen på messenger, Snapchat, instagram och Facebook samt gamla hemliga sms 😉. Supertack! En gratulation som berörde lite extra var från dig Amanda, tack finaste!

Men nu till dagen. Jakob väckte mig med skönsång och frukost på sängen. Jag har även haft en fantastisk dag på jobbet, ni som vet ni vet att jag trivs där ❤️. Med massor av gratulationer även där och självklart bjöd jag på jordgubbar och glass på eftermiddagsfikat.

Efter jobbet visste jag inte riktigt vad som skulle hända trotts att jag hade en liten aning, men det visa sig vare så mycket bättre än vad jag kunnat trott. När jag kom hem hann jag duscha och fixa mig innan Jakob tog med mig ut. Vi gick längst gatan och plötsligt regnade det konfetti över mig och mina käraste föräldrar hoppar fram bakom ett hörn! 😱😍 Vi gick till hotellrummet för att dricka lite bubbel och när jag öppnar dörren till hotellrummet, suprise nr 2, där står syrran, Johan och bäst av allt mil systerson 😍. Tårarna bara rann och det blev fulgråt direkt 🤣. Vilken lycka att ha hela familjen samlad på ens födelsedag, det trodde jag aldrig ❤️.

När vi druckit bubbel på rummet, öppnat paket och käkat lite snacks, som de hade fixat så fint,

gick vi till Brasserie Stadsparken för middag. Allt var supergott men bäst av allt sällskapet 😍. Vi gjorde en tidig kväll men vetskapen om att det stannar nån dag till, så mer mys kommer det bli ❤️

Vi hörs! <3??

Gillar

Kommentarer