Underbar dag, katastrofisk kväll

Hej! Den här dagen började lika bra som igår, frukosten var serverad när jag vaknade. Och solen sken så efter frukosten satt jag mig på balkongen en stund. Sen var det dags att göra sig iordning vilket var lite svårt då jag blev distraherad av syrrans bebis som kom på besök. Men när jag gjort mig iordning stod jag i skuggan och vaggade den lilla 👶🏼. När pappa var klar så gick vi ner på stan för att se på fotboll.

Även mamma kom ner när hon var klar.

Det blev 2-1 till Kalmar men gif Sundsvall kämpade på bra ändå, tycker jag som inte kan så mycket 😅. Efter matchen hade jag redan delat på en flaska prosecco med mamma och jag var på gott humör. Smart kan man dock vara i efterhand och säga att jag skulle pausat drickandet där. Men jag mötte upp Amanda och vi satt hos i vinkällaren på englaporten och delade på några rödvinsglas med mina föräldrar och deras vänner.

Sen gick vi till Udda, där träffade vi det vinnande Kalmar gänget och hängde med dem hela kvällen. Sen kommer jag inte ihåg så mycket förutom att det blev alldeles för mycket att dricka och att jag läckte massor av tårar av någon anledning som jag inte kommer ihåg 🤣. Så kan det gå ibland...

Vi hörs! <3??

Gillar

Kommentarer