Som ett brev på posten, bokstavligen!!

I samarbete med Gainomax*

Nu när jag har haft en sån stressig vecka hade jag en sån himla tur och fick mina första produkter hemskickade till mig. Nämligen Gainomax nya bars med smakerna crispy peanut, soft nougat och creamy caramel. Helt perfekt som mellanmål med protein och BCAA!

Mellanmål innan stallet

Mellanmål på jobbet

Mellanmål on the go

Jag måste bara säga det att jag har ätit många olika proteinbar från alla möjliga märken i mina dar och de lyckas alltid vara torra och tråkiga i smaken men oj, oj, oj vad Gainomax levererar. Dessa var inte alls lika torra och definitivt inte lika tråkiga i smaken! Jag provsmakade Crispy Peanut först eftersom jag var mest skeptiskt till denna då jag inte gillar nötter men den överträffade verkligen mina förväntningar. Desamma med Soft Nougat vilket jag heller inte tycker om men även denna var supergod. Creamy Caramel hade jag höga förväntningar på eftersom detta är definitivt en smak för mig och den var verkligen så god. Min tanke med det är inlägget var att jag skulle rangordna dem efter vilken jag tycker var godast och det är verkligen så svårt för alla var verkligen supergoda. Men måste jag rangordna dem så är det så som jag trodde:

1. Creamy Caramel

2. Soft Nougat

3. Crispy Peanut

Men Crispy Peanut förtjänar egentligen en andra plats tillsammans med Soft Nougat. Och egentligen var de lika goda alla tre utan denna rangordning ser endast ut såhär på grund av min personliga smak och tycke.

Så tack Ganiomax för att jag fick prova era fantastiska bars! :D <3

#gainomaxonthego

Vi hörs! <3??

Gillar

Kommentarer