Som en lördag ska vara

Hej fina ni! Jag måste börja med att tacka er i detta inlägg. Varje gång ni går in och läser mina inlägg gör det mig så glad. Hade aldrig trott att ni var så här många som ville veta om mitt liv, det är så kul att se när antalet läsare ökar månad för månad. Tack så mycket ❤️

Idag har jag haft en underbar dag! ☀️ Tog först sovmorgon och sen gick jag och Jakob på en prommis. Totalt gick vi ungefär 8 km men vi var ute i ca 3 timmar 🚶🏼♀️. Först gick vi längs vattnet och sen gick vi till en plats jag inte varit förut, nämligen Saluhallen. För mig som är en miljönisse var detta otroligt spännande att se 👀. Det fanns tre butiker som jag brann extra för. Först ut Skafferiet. Detta var en helt förpackningsfri butik vilket är så bra!! Dock kan man ju inte få med sig så mycket om man går som vi gjorde så det blev inget köp denna gång. Men det fanns allt från kryddor, basprodukter och oljor.
Sen var vi också in och kollade på Bondens butik, de flesta produkterna där kom ifrån Västmanland. Från bondgårdar runt omkring, där gällde också förpackningsfritt för några produkter. 😃
Det fanns även helg ekologisk och närproducerat kött som såg helt fantastiskt ut men på detta fick jag aldrig någon bra bild.


När vi gått klart på vår lilla upptäcksfärd mötte vi Isak, Mattias och Fanny på en drink på stan. Det var otroligt skönt på uteserveringen i solen 🥂.

Sen beställde vi hem hämtmat till oss och kollade på hockey 🏒.

Vi hörs! <3??

Gillar

Kommentarer