Rutiner

Hej! Hoppas ni haft en bra start på veckan, förutom cykelstölden har jag det. Sen är det klart att man är lite trött innan man kommit igång helt med det här att kliva upp klockan sex på morgonen 😴. Men det är verkligen så skönt med rutiner. Kliva upp samma tid och gå och lägga sig samma tid. Till slut behöver man ju inte ens en väckare för man blir van.

Efter jobbet drog vi till gymmet, idag stod ben på schemat. Jag har verkligen blivit sjukt svag vilket är otroligt tråkigt men samtidigt en liten ögonöppnare då jag nu förstår vikten av att hålla igång. Mitt träningssug är enormt. Längtar till träningspasset från morgon tills det är dags och när det är klart längtar jag till nästa gång, sån skön känsla!

För att uppnå det tror jag att man måste träna på det sättet som fungerar för en själv. Och jag är ju ett fan av mjölksyreträning. Det jag tränar med Jakob är dock mer styrka, och anledningen till att jag inte gillar det är för att man blir bara trött och förbannad då det alltid känns som man misslyckas eftersom man inte klarar mer. Men jag har nu börjat inse att det är ju faktiskt då man maxar och blir starkare. Och nu när träningsvärken börjar komma från i måndags känns det bättre 😉💪🏻.

Vi hörs! <3??

Gillar