Min sista jobbdag och känslostorm

Halloj! Jag hoppas er dag varit bättre än min. Jag har verkligen levt i ett humöroväder. När jag vaknade i morse regnade det inte. När jag klev ut genom dörren regnade det inte. När jag satt mig på cykeln regnade det inte. När jag kommit några meter från hemmet regnade det! Mycket 🌧.

Som tur var hade jag en extra stickad tröja med mig så jag kunde byta om. Skjortan och jackan fick hänga på tork hela dagen medan mina jeans absolut inte ville torka. Men gladare blev jag när jag fick vara med på första mötet på FVB och dessutom bli bjuden på lunch 🤤.

Efter lunch fick jag dessutom lära mig något nytt, nämligen att hantera kundfakturor, otroligt roligt tycker jag! Men lite stress över att ansvaret ligger på mig ang fakturorna över sommaren 😬. När arbetsdagen var slut och jag skulle sätta mig på cykeln påväg hem hade den naturligtvis fått punka... 😡

Och när jag skulle hitta en pump så fanns det såklart inte utan fick gå hela vägen hem vilket är 3,5 km. Kanske inte så mycket för vissa men för någon som har jobbat en heldag och går med blöta byxor och en cykel med punka kändes det som en evighet 😭.

Jusste! Fick en arbetstelefon från jobbet också! Hur proffsigt? 😍 Jag jobbar inte förens 24 juni nästa gång så nu tar jag semester (från jobbet).

Vi hörs! <3??

Gillar

Kommentarer