Knegarvecka + hamster

Hej! Denna vecka är det jobbvecka så igår jobbade jag hela dagen. På eftermiddagen träffade jag tjejerna och jag blev bjuden på middag och efterrätt.

Idag har jag också jobbat men var så pass effektiv/brist på arbetsuppgifter så fick gå hem kl 15 och imorgon är jag typ ledig. Min chef skulle ringa om jag behövdes men annars jobbar jag bara torsdag och fredag samt måndag nästa vecka.

På eftermiddagen har jag kollat på massa hamsterannonser. Åkte även ut till arken zoo på hälla men de hade tydligen inga hamstrar. Jag och Jakob är nämligen redo att ta nästa steg i sambolivet och skaffa oss en hamster ;) Jag älskar ju alla sorters djur och det känns tomt att inte vara uppe i dem. Speciellt nu när jag inte längre har Colle. Det har jag glömt att berätta för er men jag gav ett alternativ om att antingen hjälpa till gratis eller betala med då få rida och träna mer, men hon ville inte det så vi gick skilda vägar. Vilket är otroligt synd eftersom jag verkligen tyckte om honom men.. men... tänker inte betala en månadskostnad för att skritta i skogen liksom.

Vi hörs! <3??

Gillar

Kommentarer