INTE IGEN!!! đŸ€Ź

Halli hallĂ„! Hela dagen Ă€gnades ju Ă„t att rensa, denna dagen Ă€gnades Ă„t att stĂ€da 😅. AlltsĂ„ dammtorka alla hyllor och lister samt skura golven. NĂ€r allt var klart kanske klockan var runt 13 ungefĂ€r. DĂ„ bestĂ€mde vi oss för att ta en promenad. NĂ€r jag kom ut genom dörren sĂ„ tĂ€nkte jag att jag skulle kolla till min cykel eftersom vi varit utomlands. Tro pĂ„ f*n att den inte stĂ„r dĂ€r den ska stĂ„. Det Ă€r alltsĂ„ nĂ„gon som snott min cykel för andra gĂ„ngen. AlltsĂ„ ni kommer ihĂ„g den cykeln jag köpte för typ en mĂ„nad sen? Puts vĂ€ck! đŸ€Ź

Detta var min första cykel som jag blev av med i augusti...

Och detta Ă€r cykeln jag köpte 28 april... det roligaste Ă€r att den ligger ute pĂ„ blocket! Hur jag vet det? Min cykel hade ett nytt bakdĂ€ck och det har den pĂ„ blocket annonsen ocksĂ„. Precis samma modell, samma fĂ€rg och upplagd det datum som jag varit i Grekland (alltsĂ„ under de datumena den mĂ„ste snotts). Även bilden pĂ„ blocket Ă€r taget i parken bakom mitt hus! 😡 LĂ„t mina grejer vara!!!

NÀr vi upptÀckt detta gick vi runt varje hus som lÄg inom postnumret som var angiven i annonsen och letade efter den men ingen cykel fanns. Efter att ha gÄtt 1,5 mil började magarna och benen ge upp sÄ vi gick hem och Ät.

Supergod kinesiska kycklingfÀrsbullar eller nÄtt som vi gjort sjÀlva enligt gammal helig receptbok.

För att koppla av och ladda inför första dagen pĂ„ sommarjobbet för oss bĂ„da blev det ansiktsmask pĂ„ kvĂ€llen đŸ‘»

Vi hörs! <3??

Gillar