Idag har jag gjort en bra dag

Godkväll! Hoppas ni har en fantastisk vecka framför er, har ni inte det? Gör den fantastisk ändå 😘. Jag har gjort en riktigt bra dag idag. Jag klev upp klockan åtta för lite jobb och efter lunch gick jag till skolan för att göra lite gruppuppgift, dock känner jag att jag inte alls har koll på grejerna. Tycker synd om min grupp 🤣. Men tog iallafall på mig att fixa med dokumentet och fixa inlämningen 👍🏻.

Vid ungefär 15 var vi iallafall någorlunda klar och jag begav mig hem för att fixa med Milano. Jag hade nämligen 20 mejl från skolan som jag var tvungen att besvara, fylla i formulär och göra ett test 😓. Men allt gick bra och nu är nästan mejlkorgen tom.

Vid 18 stod Fanny och Arih utanför min port. Vi hoppade på cyklarna och tog oss bort till Kråik för att ta en prommis tillsammans. Vi gick hela tio kilometer och cyklade sedan hem igen. Otroligt varmt och skönt ute men trött i benen.. 😅.

När jag kom hem hade Jakob fixat kyckling och sallad till mig 👏🏻.

Nu på kvällen har jag lagt upp ett nytt refunder-inlägg om sommarens mode om accessoarer 😍. In och läs vetja ❤️. Klicka här!

Vi hörs! <3??

Gillar