En helg på Åland

Hej, hoppas ni haft en bra helg! Min helg har varit helt fantastik. På torsdagen jobbade jag till halv fyra och påbörjade sen min resa med Carro till Åland.

i pratade bort tiden och vips var vi på båten och hade sikte på ön. På båten hade vi det ganska bra 😅. Det blev en och annan drink och massor av skratt, någon kanske skulle kalla det för salongsberusad 😉.

När vi kom fram möttes vi av Fanny och ett väldigt vackert Åland. Vi gick typ och la oss på en gång så vi kunde ta vara på en hel dag på fredagen. När vi vaknade på fredagen lyste solen in och vi dukade upp frukosten utomhus.

Sen åkte vi och handlade lite dricka för kvällen 🥂.

Hela dagen spenderades i Fannys stuga och vi kunde inte haft det mysigare. Först när vi kom fram såg vi oss omkring och chillade en stund innan vi tog båten för att käka lunch.

För min del blev det åländsk torsk, jag menar man måste ju passa på når man väl är där 😃. Jag och Ester (Fannys hund) tog även en prommis på den lilla ön innan vi satt oss i båten och åkte hem.

Efter båtturen satt vi oss på bryggan och solade ☀️.

På eftermiddagen bastade vi (Fanny & Carro) och duschade i en vattenslang på ett litet soldäck, hör ni hur mysigt? 💦 Sen fixade vi oss för kvällen.

Somliga snabbare än andra 😉

Sen blev vi bjuden på en fantastisk tre rätters 😍. Först både räkor, vanliga och rökta med aioli.

Sen till varmrätt blev det grillat kött, majs och potatis med chilibea, min favvis. Men jag hade redan ätit mig mätt på räkorna, det slank dock ner en liten köttbit iallafall 🤣 och efterrätt 🙈. Efterrätten bestod av lite olika alternativ nämligen rabarberpaj, pannacotta, åländsk pannkaka och knäckig rabarberspaj. Snacka om ”lyx, lyx, lyx” 😍

På kvällen var vi hos en av Fannys kompisar på en fest med typ 40 pers eller nått, hann aldrig räkna 😉. Sen åkte vi in till krogen på Indigo. Tyvärr inga bilder men lugn det kommer mer ❤️

På morgonen dagen efter vaknade vi på exakt samma sätt, solen lyste och frukosten serverades utomhus. När vi handlat för dagen träffade vi upp en del av gänget från gårdagen och åkte båt och solade på en strand. Riktigt mysdag.

Sen var det bara snabbt hem och slänga i sig tacosen och hinna fixa sig innan skjutsen kom. Vi åkte ännu en gång till en av Fannys kompisar men denna gång till en takterrass med havsutsikt, jag njöt kan jag säga!

Vi spelade beerpong och hade det så trevligt hela kvällen! Sen åkte vi in till stan där vi hade deeptalk på en trång toa på en bar jag inte vet vad den heter 💕. Sen dansade vi till morgondagen! 💃🏼

Dagen efter mådde man som man mådde och det var dags att åka hem.

Så tack Åland för denna gång, jag saknar dig och allt härligt folk redan 💕 Ses snart igen!

Vi hörs! <3??

Gillar

Kommentarer