Allt ni behöver veta om Refunder och dess nya funktion!!

Sponsrat inlägg av Refunder

Hej! Ni har många som frågat och undrat om Refunder, vad det är och vad jag har att göra med dem. I detta inlägg besvarar jag därför era frågor! Är du så ivrig att du inte kan vänta? Bli medlem här!

Vad är Refunder?

Refunder ärr ett företag som ger dig pengar för att du handlar via dem online. Du behöver inte göra någonting förutom att bli medlem och ladda ner Refunder-knappen. Varför? Jo för att till exempel H&M betalar Refunder för att marknadsföra dem och för att du ska handla via Refunder ger dem dig en del av den summan tillbaka till dig!

Vad ör Refunder-knappen?

Refunder-knappen laddar du ner på chrome eller explorer eller vad du nu använder och så fort du är inne på någon av sidorna som har Refunder klickar du bara på pop-upen och pengarna rullar in på ditt konto automatiskt.

Hur fick jag samarbetet med Refunder?

Jag sökte jobbet via en annons som Lucas Simonsson la ut på sin instagram. Jag sökte bland över 1 000 andra och blev antagen tillsammans med 50 av dem att komma till Stockholm. I Stockholm pitchade vi oss själva framför en jury (som bestod av Lucas Simonsson, Petra Tungården, Gertude Tornvall & Johan Hedberg) som sedan utsåg åtta av oss att bli influencers för Refunder.

Vad gör jag på Refunder?

Jag är dels ambassadör för Refunder men även en bloggare åt dem. Ni kan hitta mig och mina inlägg jag skriver åt dem här . Och även den nya funktionen.....

Vad är Refunders nya funktion?

Refunders nya funktion är att ni kan se våra gillade produkter hos Refunder. Därför kan ni shoppa våra stilar eller gillade produkter. Klicka här för att se mina gillade festklänningar.

Hur blir jag medlem?

Så vad väntar ni på? Bli medlem idag och "få 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem.". Klicka här!!!

Vi hörs! <3??

Gillar

Kommentarer